MANİSA / KIRKAĞAÇ - Gelenbe Şair Eşref Ortaokulu

Gelenbe Şair Eşref Ortaokulu

Gelenbe Mahallesi 1 Sokak No19 Kırkağaç/Manisa
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığımızın , Manisa Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonu paylaşarak; gelişimine katkıda öncülük etmek, “bilgi gücünü kullanma çağının” gerektirdiği; bilgi, beceri, duygu ve davranışları en üst seviyeye çıkarmak. Okulumuzun öğretmeni ve öğrencisiyle ,SBS başarısıyla ,sosyo kültürel alanda başarılı bir ilköğretim okulu olarak, paydaşlarına sunabileceği en iyi hizmeti sunarak; Öğrenci ve yetişkinlerin “olabileceklerinin en iyisi olmalarında” model ve lider bir “Kurum” olmaktır…
Misyon
*KİŞİSEL AÇIDAN 1.İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, hayata ve üst öğretime hazırlamak. 2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazanmak. 3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak. *TOPLUMSAL AÇIDAN 1.Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa’sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal becerilere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven vatandaşlar olma bilincini kazandırmak. *İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN 1.Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Ulaşım
OKULUMUZ İZMİR-BALIKESİR YOLU ÜZERİNDEDİR. GEREK İZMİR TARAFINA GEREKSE BALIKESİR TARAFINA ULAŞIMI HER DAKİKA MEVCUTTUR. KIRKAĞAÇ İLÇESİNE VE AKHİSARA HER 30DK. DOLMUŞLAR VARDIR
MAHALLE
KIRKAĞAÇ İLÇESİNE 19 KM. UZAKLIKTA MANİSA MERKEZE 80KM. UZAKLIKTADIR.
MANEP 2023 - TEKNOFEST